Fit's Cool Veurne


De weg naar een betere gezondheid!

Met Fit's Cool bereik jij jouw gezondheidsdoel!
Is je fitheid niet meer zoals vroeger? Moet je sporten omwille van gezondheidsredenen? Heb je een maatje teveel? Voel jij je niet goed in je vel? Doe er iets aan! Raadpleeg Fit'sCool! Het Fit's Cool team helpt je verantwoord te bewegen en je persoonlijk gezondheidsdoel te bereiken want... bewegen maakt gezond!

Fit's Cool is er voor iedereen.
Is je conditie goed of net heel slecht, heb je al dan niet gezondheidsproblemen, ben je jong of iets ouder, recreatieve- of prestatiesporter? Wij stellen een fitheidsprogramma op dat beantwoordt aan medisch verantwoord sporten voor jou.Hoe gaat Fit's Cool te werk?

Na een kort intake gesprek starten we met een fitheidstest op de fiets en een meting van de lichaamssamenstelling (Futrex infrarood meting). Dit om een realistisch beeld te krijgen en u verder optimaal te kunnen coachen.

Aan de hand van de tests krijg je een rapport met score van 1-12 en een persoonlijk trainingsprogramma voor de komende 12 weken.
Na een initiatie op de krachttoestellen en je registratie ben je klaar om 2x per week een uur te komen sporten, dit zijn circuittrainingen op muziek.

Resultaat gegarandeerd!


Getuigenis

Nadine Corten

Zo n 9 jaar geleden stapte ik de trap op en stond boven te hijgen, ik was 42 en mijn conditie was onder nul. Toevallig was er dat weekend opendeurdag in de Fitscool, ik ging langs en wat ik zag sto... Lees verder