Update nieuw gebouw Fitscool - Fitscool
Ga naar de inhoud
Fits cool Get fit smart
Steven Dobbelaere

Update nieuw gebouw Fitscool

Nieuwtjes

In functie van onze verhuis naar de nieuwbouw zal de Fitscool gesloten zijn vanaf Woensdag 12 Juni, de opening is nog steeds gepland op Zaterdag 15/06.

Jullie zijn allen van harte welkom vanaf 16u voor een rondleiding met een hapje en een drankje, breng gerust vrienden en familie mee, iedereen is welkom !!

De online trainingskalender zal ook eerstdaags aangepast worden; met ook in de voormiddag Circuit en Mix training, verder zal er kickboxtraining en bootcamp kunnen online geboekt worden.

Voor de nieuwe leden die hier meer info zoeken ;o) als je online een abonnement aankoopt, kan je afhankelijk van welk abonnement je neemt ook onmiddellijk je test en trainingen online boeken.

Er is dagelijks mogelijkheid tot Circuit en Mix training met begeleiding zowel in de voor- als namiddag / avond (uren zie kalender). Alle leden zullen ook toegang hebben tot de krachttraining en vrije training op het circuit (buiten de begeleide uren). Personal training of small group training is op afspraak.

Verder kan men ook Kine / revalidatie / sportmassage / osteopathie behandelingen krijgen.

Er komt ook een shop met loopschoenen en fitnesskledij . Daarnaast is er ook een samenwerking met de tennisclub en de padel. Er zal ook een bar zijn met terras.

Boekingen en bestellingen