Nieuws - Fitscool
Ga naar de inhoud
Fits cool Get fit smart

Update nieuw gebouw Fitscool

Door Steven Dobbelaere

De werken vlotten (goed)en de (voorziene) opening staat gepland op 15 juni 2024. De nieuwe fitness zal steeds doorlopend open zijn van 7u tot 22u. Er is dagelijks mogelijkheid tot Circuit en Mix training met begeleiding zowel in de voor- als namiddag / avond (uren zie kalender). Alle leden zullen ook toegang hebben tot de … Continued

Nieuwtjes
fitscool logo

Vrijdag 22/12

Door Joke Battel

Op Vrijdag 22/12 is er oudercontact op school en organiseren de leerlingen een kerstmarkt aan de ingang van de parking, gelieve dus zoveel mogelijk met de fiets/te voet te komen ;o) (of parking te zoeken in de straat). Oprijden zal niet mogelijk zijn.

Info
fitscool logo

Feestdagen

Door Joke Battel

De Fitscool zal gesloten zijn op Maandag 25, Dinsdag 26 en zaterdag 30/ 12 alsook op Maandag 1/01. Prettig eindejaar!!

Info
fitscool logo

Prijsindexatie vanaf 1/10/23

Door Joke Battel

Beste leden, ook wij moeten de prijs indexatie volgen vandaar dat vanaf 1/10/2023 volgende prijzen geldig zijn: Iedereen is vrij om in September nog te vernieuwen aan de huidige tarieven (het nieuwe abo wordt dan aan het huidige geplakt). Bedankt voor jullie begrip!

Info

Stratenloop Veurne

Door Joke Battel

Op Vrijdag 8 September zal de Fitscool gesloten zijn omwille van de stratenloop Laat mie moar Lopen, allen daarheen, start op de markt om 19u! Leden die willen inschrijven via fitscool, gelieve te melden of mail naam, afstand en emailadres naar jokebattel@gmail.com voor Woe 7/09!!

Evenementen

De Brug

Door Joke Battel

Fitscool zal gesloten zijn van Vrijdag 11 tem Dinsdag 15 augustus ;o)

Ongecategoriseerd

Classic brugge-De panne Woe 22&do23/3

Door Joke Battel

opgepast morgen zal het verkeer in veurne verstoord zijn door de wielerwefstrijd. De Ieperse Steenweg wordt ook tijdelijk afgesloten. De Fitscool is wel open.

Ongecategoriseerd

Fitscool Nieuwjaarseceptie!

Door Joke Battel

Op Vrijdag 20 Januari vanaf 19u30 zijn jullie allen welkom op de nieuwjaarsreceptie voor een hapje en een drankje. Dit gaat opnieuw door in de bar van hotel Amaryllis, zwarte nonnenstraat 8 in Veurne, Ingang via de Daniel Dehaenelaan. Graag inschrijven aan de desk in fitscool voor 15/01. Tot dan!

Ongecategoriseerd
Boekingen en bestellingen